La Grange, nu prachtig verbouwd tot een zeer comfortabel 6-persoons, 3-slaapkamer huis, was, toen we het eerst zagen, voorzien van een grote pruimendroogoven, een gigantische houten ton voor de rode wijn en een betonnen tank voor de witte wijn. Het hoge plafond met z'n balkenconstructie was, en is nog steeds, spectaculair.

Het 6-persoons huis is industrieel ingericht met behoud van de orginele details, die het oorspronkelijke gebouw zoveel mogelijk in ere houden. Er zijn openslaande deuren en ramen toegevoegd voor meer lichtinval.

Je hebt een prachtig privé terras, een heerlijke, goed ingerichte keuken met 5 pits gasfornuis en oven, een grote koelkast met vriezer, professionele keukenmessen en nog veel meer. Je hebt ruime lounge banken, je eigen muzieksysteem en een heel lief houtkacheltje.

Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer en toilet ensuite. Natuurlijk voorzien we je van het mooiste bedlinnen waaronder behalve de grote badkamer handdoeken ook een super grote zwembadhanddoek en een heerlijk zachte ochtend/badjas. De tweepersoonsbedden hebben een zacht donzen dekbed.

Het is misschien handig om te weten dat 2 slaapkamers aan de woonkamer grenzen en de derde slaapkamer zijn eigen voordeur heeft, buitenom, terwijl ook deze in hetzelfde gebouw zit. Handig voor als de kinderen vroeg op zijn en iemand iets langer wil uitslapen.

Prijzen zijn per week, van zaterdag 16.00h tot zaterdag 10.00h, en zijn inclusief diner op maandag, toeristenbelasting, elektriciteit, schoonmaak op zaterdag, bedlinnen en handdoeken en wat kleine verrassingen. 

Toeslag € 50,- per hond, per week.

 

€1450,-     4 juni 2022 tot 25 juni 2022 en 3 september 2022 tot 29 oktober 2022 

€1950,-     25 juni 2022 tot 3 september 2022